29 Nisan 2024 Pazartesi

SAHRA PASLANMAZ

SAHRA PASLANMAZ

Sahra Paslanmaz, paslanmaz dikişsiz
boru ve fittings grubunda 750 çeşit ürün ve
geniş stok ile fark yaratıyor

Paslanmaz çelik sektöründe 2006 yılından bu yana faaliyet gösteren Sahra Paslanmaz,  paslanmaz çelik sektörünün önemli aktörleri arasında yer alıyor. Firma özellikle kalın etli boru ve ara ölçü olarak nitelendirilen standart dışı boru çeşitliliği ile paslanmaz çelik sektörünün aranan markaları arasında yer alıyor. Sahra Paslanmaz Genel Müdürü Hamza Yılmaz ile firmaları ve ürünleri hakkında konuştuk.

Firmanızın kuruluşu hakkında bilgi verir misiniz?
1980’li yıllarda ticaret hayatına Eminönü Kapalıçarşı bölgesinde başlayan Ali Yılmaz, gümüşçülük ve doğal taş sektörlerinde kendini kanıtlamanın vermiş olduğu güç ile paslanmaz çelik piyasasına atılma kararı alarak 2006 yılında Sahra Paslanmaz’ı kurmuştur.
Ürün çeşitleriniz nelerdir?
Ana faaliyet konusu paslanmaz dikişsiz (çekme) boru ve fittings grubu olan firmamız,  ilk günden itibaren ithalatçı konumunda olup sektörün önde gelen kuruluşlarındandır.
Zeytinburnu Demirciler Sitesi’nde faaliyet gösteren firmamız; 800m² hizmet alanı ile 304L-316L-316Tİ ve 310S kalitelerinde boru, dirsek, tee ve konsantrik redüksiyon gruplarında 750 çeşit malzeme ve yaklaşık 600 ton esnek stoğumuzu müşterilerimizin hizmetine sunmuş bulunmaktayız.
Kalın etli boru ve ara ölçü diye adlandırdığımız standart dışı borularda ve 4mm-457mm çap aralığı ile 0,50mm-25mm kalınlıkları aralığında boru çeşitliliğimiz ile sektörde son derece iddialı pozisyonda yer almaktayız. Ayrıca 21,3mm (1/2”) ve üzeri tüm borularda parça ve kesimli satın alma imkanınız bulunmaktadır.
Ürünlerimizin tamamı Uzakdoğu menşeli olup aynı şekilde tamamı uluslararası standartlara uygun sertifikasyonları mevcuttur.

Hangi sektörlere hizmet veriyorsunuz? Önümüzdeki döneme yönelik vizyonunuz nedir?
Kurulduğu yıldan itibaren endüstri, gıda, sağlık, otomotiv, savunma sanayi, makine, kimya, gemi ve demir çelik sanayi gibi hemen hemen her sektöre malzeme tedariği sağlamanın vermiş olduğu haklı gurur, bizlere beraberinde sürdürülebilir stok, artan çeşitlilik ve sınırsız hizmet sorumluluklarını da getirmiştir.
Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız paslanmaz piyasasındaki rekabete yön veren firmalardan biri olmak ile birlikte, kaliteli ürün-kaliteli hizmet sloganını kendine ilke edinmiş ve her zaman bu vizyon ile hareket etmenin gayreti içerisinde olacaktır.