8 Eylül 2024 Pazar

Germaksan

Germaksan

GERMAKSAN, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile yurtiçi ve yurtdışı müşterilerine uluslararası
standartlarda çözümler sunuyor

Süleyman Gerdan
Germaksan Genel Müdürü

Germaksan Makina, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde, teknolojik makinalarla donatılmış, alanında deneyimli 16 mühendis, 4 üst düzey yönetici ve 130’e yakın çalışanı ile ile demir çelik sektöründe anahtar teslim haddehaneler, çelikhaneler kuran ve demir çeliğin diğer ürün yelpazesine yönelik üretim yapan, tüm fabrikaların ihtiyaç duyduğu makina, ekipman, elektrik, otomasyon, proje, mühendislik, teknik destek, eğitim, montaj ve devreye alma konularında faaliyet göstermektedir.
Günümüz teknolojisine uygun bilgisayar destekli işleme makinaları ile 6 iş holünden oluşan 21.000 m²’lik bir alanda üretimimize büyük bir titizlik ve geniş alt yapımızla, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak devam etmekteyiz.

Üretim faaliyetlerimiz içinde; Housingless hadde tezgahları, Hybrid hadde tezgahları ve klasik tip hadde ayakları, şaftlar, uçbaş makas, uçar makas, soğuk makas, soğutma platformu, haddehane kasa ve yollukları, paketleme-bağlama makinası, looper (döngü sağlayıcı), dişli kutuları, pinchroll, hızlı merdane değiştirme robotu, hadde ayağı konum değiştirme makinası, çoklu doğrultma makinası vb. diğer tüm haddehane ekipmanları ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda özel üretime tabi makina ve aksamlar, şaftlar, vinçler, CCM ve pota ocağı gibi ürünler yer almaktadır.

Anahtar teslim sıcak hadde tesisi, vinç ve makine üretiminin yanı sıra, çimento tesisi, maden ocakları, petrokimya tesisi, tekstil tesisi, plastik tesisi, demir yolları, çelik konstrüksiyon vb. çeşitli sektörlerin proje, tasarım ve imalatını da gerçekleştirmekteyiz.

Anahtar teslimi haddehane tesislerinin fizibilite aşamasından başlayarak projelendirme, makine ve ekipmanların tasarımı – imalatı, sevk edilmesi ve montajının yapılarak tesisin devreye alınması işlerinin gerçekleştirildiği 50’ye yakın projeyi başarıyla gerçekleştirmiş olup bunun yanı sıra haddehane modernizasyonu, kapasite artırımı ve teknik mekanik konularda da pek çok projeyi başarıyla tamamladık.

Kaliteden ödün vermeden teknolojiyi en etkin şekilde kullanarak, değişen sektör ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilecek, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile yurtiçi ve yurtdışı müşterilerine uluslararası standartlarda çözümler sunarak Avrupa, Amerika, Afrika ve Ortadoğu da yaklaşık 55 ülkeye hizmet vermektedir. Almanya, İzlanda, Brezilya, Rusya, Cezayir, Gana, Suudi Arabistan, Irak, Fas, Mısır, Lübnan, Suriye, Türkmenistan, Özbekistan vb. birçok ülkede demir çelik sektöründeki haddehanelerin tüm ihtiyaçlarına yönelik anahtar teslimi projelerle kaliteli ve ekonomik çözümler sunmaktayız.

AR-GE’ye yaptığımız yatırımlarla demir-çelik üretiminde daha az fire veren, daha az enerji tüketen tesislerin optimal ölçeklerde projelendirilmesi ve tesisin devreye alınması açısından dünya genelinde üretim yapan firmalarla rekabet edebilecek düzeydeyiz.
Şirketimizin yetenek ve kapasitesi doğrultusunda, müşterilerimizin tüm ürün ve hizmet beklentilerini dünya standartlarında karşılamak, kalite yönetim sistemi ile ilgili şartlara uyarak, kalite yönetim sisteminin etkinliğini sürekli iyileştirmek, amaçlarımızı çevreye ve doğaya zarar vermeden, ilişki içerisinde olduğumuz kurum ve kişilerle uyum içerisinde gerçekleştirmek, demir-çelik sektöründeki global gelişmelere katkıda bulunmak, bütün maddi, manevi kaynaklarımızı ve yeteneklerimizi, mükemmelliğe erişmek için sürekli canlı tutarak tüm gücümüzü en iyi ürünler için seferber ediyoruz.

Germaksan olarak yüksek teknoloji ve nitelikli işgücüne sahip, değişen şartlara hızla uyum sağlayan, ulusal ve uluslararası pazarlarda rekabet gücü olan, istikrarlı ve verimlilik düzeyi yüksek bir yapıya kavuşmak temel amaçlarımız arasındadır.

Saygılarımızla
GERMAKSAN MAKİNA SAN. VE TİC. A.Ş.